Nieuws

637,635,634

Taaltrip Schiphol

woensdag, 30 oktober 2019

Vandaag zijn we op taaltrip geweest naar Schiphol Airport. Onder begeleiding van een taalgids hebben we een rondleiding gehad door Schiphol en hebben we kennis gemaakt met woorden die te maken hebben met openbaar vervoer en het vliegveld. De kinderen hebben veel geleerd en het onwijs naar hun zin gehad! We willen alle hulpouders, taalgidsen en de organisatie JINC bedanken voor de gezellige en leerzame dag!

Kinderboekenmarkt

woensdag, 09 oktober 2019

Donderdag 3 oktober was het op school een boekenfeest met al die mooie nieuwe boeken die boekhandel de Vries had meegenomen. Alle groepen hadden vooraf aan de boekenmarkt een kijkje mogen nemen bij al die nieuwe boeken. De meeste kinderen zochten een plekje en bladerde nieuwsgierig in enkele boeken. Ik zag ook dat kinderen spontaan aan elkaar gingen voorlezen en enthousiast de boeken aan elkaar lieten zien. Om 14.15 was het dan eindelijk zover en mochten veel kinderen een nieuw boek kopen...

opening Jeelo thema 'Veilig in het verkeer'

woensdag, 09 oktober 2019

Op 30 oktober hebben wij met de school het nieuwe Jeelo thema geopend. Van het schoolplein hebben we een verkeersplein gemaakt en ook in de gang moest je goed opletten of je wel door mocht lopen. De komende zes weken gaan we aan de slag met verschillende verkeerssituaties. 
© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl