Welkom op de website van basisschool de Meer

Welkom op de website van basisschool de Meer! De Meer is een school waar een fijne sfeer is tussen kinderen, ouders en leerkrachten.

Dagelijks werken wij aan kindgericht onderwijs. We gaan uit van de kwaliteiten van kinderen en stimuleren hen in een kansrijke omgeving om zo actief betrokken te worden bij hun eigen leren.

Je kunt pas goed leren als je je veilig en gelukkig voelt. Onze leerkrachten werken met de kinderen dan ook dagelijks aan een veilig en positief schoolklimaat, waarin elk kind optimaal kan profiteren van ons onderwijs.

De school heeft ca. 180 kinderen die verdeeld zijn over 9 groepen. Kinderen, ouders en leerkrachten kennen elkaar goed en werken veel samen. Samen kunnen we namelijk Meer! Naast goed onderwijs voor uw kind, organiseren wij ook activiteiten voor u als ouder. Zo geven wij (gratis) lessen Nederlands en kunt u regelmatig bij ons komen ontbijten, samen met andere ouders en leerkrachten.

Voor- en naschoolse opvang

Voor- en naschoolse opvang wordt op school verzorgd door kinderopvang CompaNanny. Kinderen kunnen gebracht worden vanaf 7.30 uur en opgehaald tot 18.15 uur. In ons schoolgebouw vindt u ook de Peuterspeelzalen 'de Eendjes' en 'de Kikkers' van organisatie HERO.

De Meer heeft een continurooster

De schooltijden zijn van maandag tot en met vrijdag gelijk. Alle kinderen gaan van 8.30 tot 14.15 uur naar school en blijven ook allemaal gratis over.

Plaatsingsbeleid en inschrijven van uw (vierjarige) kind bij ons op school

Bent u benieuwd naar onze school, dan bent u van harte welkom. Bel, mail of kom langs voor een rondleiding. Wij kunnen u ook helpen met vragen over het nieuwe plaatsingsbeleid van vierjarige kinderen (in Haarlem). Meer informatie hierover vindt u ook onder 'naar de basisschool' in het menu links.

Graag tot ziens!

Brigitte Ammerlaan, directeur