Welkom op de site van groep 4

Even voorstellen…..

Ik ben juf Petra en zal dit schooljaar tot februari op maandag en dinsdag les geven aan groep 4. Na februari zal ik de groep van maandag tot en met dodnerdag lesgeven.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de klas en met plezier naar school gaan!

In de klas vind ik het leuk om naast de leervakken ook creatieve vakken te geven aan de kinderen, zoals tekenen, knutselen, muziek en drama.

Dit schooljaar sta ik tot februari samen met mijn collega Romy voor groep 4. Zij zal op de dinsdag de klas ondersteunen en van woensdag tot en met vrijdag voor de groep staan. Na februari zal juf Angela op de vrijdag voor de groep staan.

Ik ben Juf Romy en ben op woensdag, donderdag en vrijdag in groep 4.

Dit is mijn tweede jaar op basisschool de Meer. Sinds 2014 ben ik verbonden aan de Stichting Sint Bavo en heb ik in verschillende groepen gewerkt.

Ik vind het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn en dat we elkaar respecteren. Ik vind het ook belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan.

Ik vind de leervakken erg leuk om te geven maar ik vind het ook belangrijk om aan een positief groepsgevoel te werken. Natuurlijk hoort daar af en toe een gezellig spelletje bij.

Mocht u nog vragen hebben of gewoon een gesprekje willen voeren, kunt u altijd even bij ons langs lopen, mailen of bellen!

Juf Petra                                    Juf Romy                                 Juf Angela