Een dagje in groep 1A

Welkom in groep 1a!

In onze klas staat fijn leren in een vertrouwde omgeving op de eerste plaats. Op maandag en dinsdag staat juf Dieke voor de groep en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Nienke. 

In de kleuterbouw werken we met thema’s. Twee keer in de week werken wij aan rekenen. Wij volgen maandelijks de doelen uit ’Inzichtelijk’. Deze worden aangeboden in kleine kringen op het eigen niveau van het kind.

Maandelijks worden de doelen voor taal en rekenen geëvalueerd en wordt er een nieuw groepsplan gemaakt voor de nieuwe maand. Wij vinden het belangrijk dat kleuters op een speelse manier leren. Daarvoor richten wij betekenisvolle hoeken in.

Het contact met ouders is heel belangrijk. Wij hebben twee klassenmoeders die uw vraag altijd willen beantwoorden en willen helpen.  Mocht u juf Nienke of juf Dieke zelf even willen spreken, dan kunt u dit altijd vragen. Dan maken we even een afspraak na schooltijd.

We hebben veel zin in dit schooljaar en mocht u een kijkje willen nemen in onze gezellige klas, dan bent u van harte welkom!

© 2013 Stichting Sint Bavo | Webdesign: MitZ.nl